Nosaltres


GUMARCRIS, una llum amb més de 50 anys


Gumarcris és una empresa familiar amb més de 50 anys dedicats al sector de la il·luminació. La nostra principal activitat ha estat relacionada amb la manipulació i decoració de tot tipus de cristall per làmpades.

Fa més de 20 anys i gràcies a aquesta experiència amb el cristall, vam decidir introduir una nova gamma de productes de major valor afegir. Com a resultat, Gumarcris va ser la primera empresa del món a combinar el metall y el vidre en l’elaboració d’empotrables i downlights. Aquest sistema d’il·luminació, poc usual al principi, s’ha convertit en l’actualitat en un referent mundial. A més a més, l’any 2006 la nostra empresa va ser guardonada amb el Premi PIMEC a la microempresa més competitiva de Barcelona – Catalunya.

Actualment disposem de més de 800 models que tenen, en la seva gran majoria, el vidre com a element principal. Aquesta àmplia gamma de productes en empotrables i downlights és apta per diferents espais i ambients, des dels més minimalistes i simples fins als més sofisticats.

Som conscients que la incorporació de les noves tecnologies en el camp de la il·luminació és essencial per oferir un producte competitiu, per aquest motiu tots els nostres models utilitzen les últimes novetats en LED. Amb aquest objectiu, treballem amb els millor professionals i experts del sector, sempre pendents de les últimes millores tecnològiques i tendències. La nostra marca registrada, GURI, és un clar exemple de tot això.

Gràcies a la nostra àmplia experiència i llarga carrera, la modèstia i l’escolta activa són una prioritat per la nostra empresa. Tot el nostre equip humà treballa dur per treure nous i millors models cada any i estem oberts a qualsevol suggeriment per millorar els nostres productes i servei. L’opinió dels nostres clients, proveïdors, professionals i experts en la matèria és primordial per nosaltres. En definitiva, tots som Gumarcris!Nosaltres
pages